Monipuoliset palvelut

Yhteistyössä asiakkaan kanssa rakennetaan asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopiva ja oikein mitoitettu taloushallintopalveluiden kokonaisuus.

 

KIRJANPITO JA TILINPÄÄTÖS

Kaikenkattavat kirjanpito -ja tilinpäätöspalvelut kaikenkokoisille yrityksille sekä eri yhtiömuodoille.

Joko täysin sähköisesti tai ns perinteisellä tavalla. Raportointi kuukausittain yrityksen johdolle, jotta päätöksenteon tukena on aina käytettävissä ajankohtaista taloustietoa.

 

 

LASKUTUS JA MYYNTIRESKONTRA

Myyntilaskujen laadinta asiakkaan toimittaman aineiston pohjalta sekä saatavien seuranta. Tämä on mahdollista asiakkaan omassa järjestelmässä taikka tilitoimiston järjestelmässä. Asiakas voi myös itse hoitaa laskutuksen sekä saatavien seurannan ja toimittaa myyntireskontran raportit joko sähköisesti taikka paperilla kirjanpitoon. Mikäli myyntireskontra hoidetaan tilitoimiston järjestelmässä, saadaan tiedot sieltä suoraan kirjanpitoon.

 

OSTORESKONTRA

Ostolaskujen (sähköisten ja paperisten) vastaanotto, järjestelmään kirjaus (asiakkaan omaan reskontraan taikka tilitoimiston järjestelmään), hyväksymiskiertoon laittaminen, maksatus sovitusti. Tämä kaikki on mahdollista hoitaa tilitoimistosta käsin. Tai asiakas voi hoitaa ostoreskontran itse ja toimittaa joko sähköisesti taikka paperilla ostoreskontran raportit kirjanpitoon. Mikäli ostoreskontra hoidetaan tilitoimiston järjestelmässä, saadaan tiedot sieltä suoraan kirjanpitoon.

 

PALKKAHALLINTO

Palkanlaskenta / palkkahallinto räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan asiakkaan toimittaman aineiston perusteella.

 

 

MUUT PALVELUT

Mm. yrityksen perustaminen, yhtiömuodon muutokset, veroneuvonta.

 

 

ETUSIVU         PALVELUT         KOHTEET        YHTEYSTIEDOT

Tilitoimisto Lindberg Oy

Tavikuja 4, 21500 Piikkiö

Hämeenkatu 26 b, 20700 Turku

y-tunnus: 2806967-5

 

puh. 0400 128 084

heidi.lindberg(at)tililindberg.fi

 

>> Ota yhteyttä

 

 

Seuraa meitä Facebookissa ja saat tietoa ajankohtaisista taloushallinnon uutisista